Livrare

  LIVRAREA PRODUSELOR

               Livrarea Produselor comercializate de catre vanzator se poate realiza oriunde pe teritoriul Romaniei, prin transportatorii agreati de catre vanzator.

              Termenul de livrare al Produselor este cuprins intre 2 (doua) zile lucratoare si 20 (douazeci) zile lucratoare, calculat de la momentul efectuarii platii pretului Produselor de catre cumparator sau de la momentul confirmarii comenzii de catre vanzator, pentru situatia in care plata pretului a fost agreata a fi efectuata la momentul livrarii Produselor.  

              Termenul maxim de livrare a Produselor nu poate fi mai mare de 20 (douazeci) de zile lucratoare, cu conditia ca Produsul sa se afle in stocul vanzatorului.

            Cumparatorul se obliga sa verifice integritatea coletului de livrare si starea Produselor, in prezenta reprezentantului transportatorului si sa faca, dupa caz, de indata obiectiuni scrise transportatorului si vanzatorului. Oricare obiectiuni ulterioare legate de integritatea coletului de livrare si asupra starii Produselor la momentul livrarii acestora exonereaza vanzatorul de oricare obligatie fata de cumparator.

                In cazul in care vanzatorul nu poate livra Produsele din cauza ca acesta nu se mai afla pe stoc sau din alte cauza neimputabile acestuia, se obliga sa informeze de indata cumparatorul despre aceasta indisponibilitate. In aceasta situatie, vanzatorul se obliga sa restituie pretul Produselor achitat de catre cumparator intr-un termen de maximum 30 (treizeci) de zile lucratoare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Shopping Cart