Despre noi – Total Electric

TOTAL ELECTRIC

Intotdeauna alaturi de dumneavoastra !

CINE SUNTEM?

De peste 30 de ani pe piaţă, Total Electric a evoluat de la un prim depozit de materiale electrice în Braşov la un dezvoltator de soluţii în domeniul electric cu acoperire naţională. Colaborarea cu clienţii şi furnizorii, bazată pe încredere şi performanţă, a făcut posibilă creşterea companiei la partenerul competent de astăzi.

Portofoliul de produse oferit de cei 100 de furnizori permite adaptarea la orice buget.Toate soluţiile tehnice şi calculele sunt discutate deschis cu clienţii. Produsele din portofoliu sunt alese datorită raportului excelent calitate_preţ, performanţelor tehnice si fiabilitate. Sortimentul cuprinde toată gama de echipamente de joasă si medie tensiune, sisteme de siguranţă şi control, iluminat interior, exterior şi stradal, precum şi sisteme de building management ( BMS) sau paratrăsnet.3

 

Sediul Total Electric Brasov

Oferta de soluţii complete şi eficiente se adresează clienţilor din diferite domenii de activitate: construcţii, industrie, comerţ, turism, sănătate sau educaţie.

Activitatea de proiectare se concentrează pe nevoile şi cerinţele acestora. Propunerile inovative ale echipei de ingineri specialişti corespund în totalitate celor mai complexe solicitări.

Fiecare client este partener şi beneficiază de consiliere personală din partea unui specialist încă din faza de proiect, continuă în faza de implementare şi se menţine inclusiv după încheierea lucrării. Echipa de specialişti ai Total Electric garantează soluţii proiectate pe măsura nevoilor clienţilor şi suport tehnic personalizat.

Toate activităţile, de la consultanţă şi proiectare şi până la testare şi livrare, precum şi ulterior, în perioada de garanţie şi post_garanţie, reflectă valorile firmei: calitate, tehnicitate, termene de livrare ferm respectate şi preţuri corecte.

Suntem o echipă de peste 40 de oameni total dedicaţi clienţilor noştrii, cu care construim relaţii de parteneriat. Contribuim in mod activ la stabilirea celor mai bune şi eficiente soluţii pentru aceştea.

Prin experienţa îndelungată pe care o deţinem, determinarea care ne animă şi încrederea în tehnologie, noi suntem pregătiţi şi ne bucuram să demostrăm!

Shopping Cart